Referat fra årsmøte12.10.19:

  1. Åpning – valg av møteleder: Asbjørn Forslund ble valgt som møteleder, Heidi Vikan ble valgt som sekretær- enstemmig vedtatt
  2. Styrets årsberetning 2018/2019 – Enstemmig vedtatt
  3. Regnskap 2018/2019 – kasserer leste opp regnskap for perioden 1.9.2018-31.08.2019 – dette er revidert og anbefalt godkjent av revisorene – enstemmig godkjent. Videre ble ett tentativt budsjett for perioden 01.09.19 -31.08.2020 lagt frem og godkjent enstemmig av årsmøte. Kasserer hadde også laget en grafisk fremstilling over medlemsmassen som var svært interresant og som vil være av god nytte i arbeidet med videre medlemsverving.
  4. Fastsetting av medlemskontingent for 2020 – styret la fram ett forslag om å beholde kontigenten til kr 400,- som tidligere. – enstemmig vedtatt.
  5. Innmeldte saker
    1. fra styret
  1. Vipps i sporet ( se vedlegg) – Enstemmig vedtatt ,Noen forslag fra årsmøte ad utforming av plakater i skisporet vil bli tatt med i styrets utforming av disse,
  2. Endring av vedtekter rundt valgordning for valgkomitè ( se vedlegg) Enstemmig vedtatt
  3. Ny visjon og mål for å nå visjonen ( se vedlegg) Enstemmig vedtatt
  4. fra lagets medlemmer – ingen

6,Valg: Valgkomiteen`s forslag ble enstemmig vedtatt

7,Eventuelt –mulighet for spørsmål til styret.

Spørsmål fra medlem : Hva har FFH gjort i forhold til at asfaltering av Fersdalsveien fra Grova til Sulamo

FFH har vært i kontakt med Meråker Kommune ved flere anledninger v/ Anne Haneborg ( utmarkskonsulent) i juni 2018 og Torhild     S.Aarbergsbotten sektorsjef kommunal utvikling) juli 2018. Det har tatt tid å få respons fra kommunen på våre innspill, men vi fikk etter lang tid tilsendt “Høringsinnspill delstrategi veg”KKU-sak 23/18” F.Sak 76/18. Her går det ikke frem at Meråker kommune har gjort noen     prioritering av FV 6772 ( Fersdalsvegen). Det ble fra årsmøte satt frem ønske om at styret retter en henvendelse til politikerene i kommunen, dette vil styret ta stilling til.

Spørsmål fra årsmøte v/ medlem av trimkomiteen: Er det mulig å revurdere utlegging av trimbøker på diverse poster. Årsmøte gir sin             tilslutning til at trimkomiteèn går gjennom dette og kommer med ett forslag til styret.

Skiltkomiteen leverte en oversikt over hva som var utført siste periode : de har satt opp nytt skilt ved nedkjøring til båtutsett ved Feren, satt inn nye kart i Infotavler, rettet opp skilt og stolper der det har vært behov. Komiteen ønsker seg innspill vedr.endringer og erstatninger/ reprasjoner m.m.

Til slutt ble det premiering av de tre første på hver trimpost:

Kjølhaugåa: Stein Aamdal 15 turer, Astri Vikan 14 turer og Elin og GunnarNicolausson 6 turer hver

Finnkoia Hege B.Bones, Inger J,Furunes, Helene Ingstad og Siv M.Solum ( de to siste delt tredjeplass.

Storbekkvolden: Christina Bjerkestrand, Bente Bjerkestrand og Carsten Øyen

Litjålia; Hilde Stav13 turer,Inger Furunes 9 turer og Svein Alte 7 turer

Litjfunnsjøen: Leif Almåsvold 50 turer, Sissel Høiås 38 turer og delt 3.plass på Sigrun og Tor Fordal med 34 turer

Revlan: Geir Breivik 19 turer, det 2.plass på greta og Rune Malmo med 12 turer og Elin og Gunnar Nicolausson med 12 turer.

Gratulerer til alle sammen !!

Det var 62 medlemmer som møtte på årsmøte.

Etter årsmøte ble det holdt en orientering fra Næringsavdelingen i Meråker Kommune v/Kjetil Årbakke og Egil Rønnekleiv